mobiele versiecomputer versie

mobiele versie

Nieuws | Kulturhus Trefpunt | SAMEN HEETEN SAMEN ETEN

SAMEN HEETEN SAMEN ETEN heeft weer een mooi programma in het najaar!

Op 15 september herhalen we wegens grote belangstelling  in april, de workshop Hartige taarten en hapjes.
Kosten 10 € per persoon, start om 19 uur. Aanmelden tot 11 september.

Na een heel gezellige eerste groep starten we bij voldoende deelname weer met de Kookgroep, die onder leiding van Martin van der Linde 1 maal per maand op maandag van 17.30-20.30 uur een kookcursus heeft. Partners kunnen mee-eten. Een korte informatieavond is gepland op 18 september om 18.30 uur. Kosten zijn 90 € voor 7 kookavonden. Daarna zal de groep starten op 9 oktober, meld je aan!

Op 13 oktober is wegens succes opnieuw een Wijnproeverij van Portugese wijnen onder leiding van Paul Herbrink. We proeven wijnen uit verschillende prijsklassen met delicatesse hapjes.
Start om 20 uur, kosten 15 € per persoon. Aanmelden tot 6 oktober.

Op 11 november organiseren we een workshop met voortreffelijke gerechten uit de Marokkaanse keuken,  onder leiding van Naziha Zahed. Couscous, Tajine, hummus met de typerende Marokkaanse kruiden.
Start om 14 uur, tot 17.30 uur, kosten 15 € per persoon. Aanmelden tot 4 november.

Voor vragen en aanmeldingen kunt u mailen met samenheetensameneten@gmail.com
SAMEN HEETEN SAMEN ETEN is een activiteitengroep van KULTURHUSTREFPUNT

Categorie Kulturhus TrefpuntBron Samen Heeten Samen EtenDatum 08/09/2017

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail