Startpagina
mobiele versiecomputer versie
Nieuws | Kulturhus Trefpunt | Vrijwilligers gezocht

Het Trefpunt draait op vrijwilligers. Mensen met hart voor Heeten. Samen beheren, samen programmeren, dat moet van het Kulturhus immers een succes maken!

Vrijwilligers zijn sinds jaar en dag niet meer weg te denken. Wij zijn trots op het aantal vrijwilligers die zich nu al inzetten voor Het Trefpunt, maar wij beseffen ook dat er nog meer vrijwilligers nodig zijn om aan de diversiteit aan wensen en behoeften te voldoen, als straks het mooie Kulturhus klaar is. Vrijwilligers die zich inzetten bij bestaande maar ook bij nieuwe activiteiten. Dat kan voor een vast dagdeel in de week, maar ook op afroep voor evenementen. De werkzaamheden bestaan uit bardiensten, maar ook ondersteuning bij verschillende activiteiten.

Dit kunnen activiteiten zijn voor (bijvoorbeeld) de volgende activiteitencommissies:
Theater: Theater- en toneelavonden, try outs
Kunst: Kunstbeoefening, exposities
Dans: Dansavonden: stijldansen, breakdansen, dansen voor beginners.
Kinderen, Jeugd: Partijtjes, straattheater, hobby, film, workshop, spel, dans, theater.
Jongeren: Jongerenmiddagen en –avonden
Volwassenen: Lezingen, workshops, beurzen, thema-avonden, voorlichtingsbijeenkomsten voor diverse doelgroepen (55-70; 70-plus)
Spel: Bingoavonden, kaartavonden, quizavonden; game etc.
Muziek: Voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Muziekavonden: klassiek, populair, gouwe  ouwe, disco.
Café, Bar: Trefpunt café, bardiensten etc.
Thema: Thema-avonden voor ontspanning en een goed gesprek
Kerstmarkt: Jaarlijkse Kerstmarkt en gerelateerde activiteiten
Specials: Activiteiten rondom Koningsdag, Kermis, Ponyweek, EK, WK, Olympische Spelen etc.
Reünie: Reünie-dagen/avonden
Bibliotheek: Bibliotheek servicepunt, leestafel, etc.

Jij kunt bij Het Kulturhus Het Trefpunt als vrijwilliger zó veel betekenen!

Ben jij 18 jaar of ouder en wil jij ons komen versterken? Meld je aan.

Categorie Kulturhus TrefpuntBron Kulturhus Trefpunt HeetenDatum 01/02/2015

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail