mobiele versiecomputer versie
RSS

kulturhustrefpunt.nl

mobiele versie

Links | Wandelen & Fietsen

Fietsroutenetwerk

In Overijssel ligt een duizenden kilometers bewegwijzerd fietsroutenetwerk. Met dit netwerk kan je zelf eindeloos veel fietsroutes maken met behulp van zogenaamde knooppunten. Je kan al routes fietsen vanaf 10 kilometer, maar uitbreiding tot elk gewenst aantal kilometers is mogelijk! Zolang je het knooppunt-nummer waar je je route gestart bent maar onthoudt, kan je al 'zwervend' door heel Overijssel fietsen en weer terugkomen bij je startpunt.

Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten

Stichting Wandel- & Fietspaden Heeten heeft zich tot doel gesteld om vijftien kilometer wandel- en fietspaden te realiseren rond het dorp Heeten. Naast het aanleggen van paden wil de stichting het landschap versterken door het verhogen van recreatieve, ecologische en cultuurhistorische waarden. De paden vormen een stelsel van routes om het dorp, waardoor ommetjes van diverse lengten kunnen worden gewandeld of gefietst.

Wandelnet

Het Wandelplatform wil wandelen in Nederland de plaats geven die het verdient: een goede mogelijkheid om overal te voet op pad te gaan. Omdat vrijwel alle Nederlanders wandelen, omdat wandelen gezond en leuk is en het bijdraagt aan een duurzame samenleving.

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2017 Webdesign Marco TibbenRedactie